Portsville maakt het
verhuren van uw vastgoed
eenvoudig en makkelijk

OVER ONS

 

Portsville is een verhuurplatform dat huiseigenaren een keuze biedt in de hoeveelheid professionele ondersteuning die zij wensen bij het verhuren van hun woning aan vooraf gescreende huurders. Deze virtuele marktplaats wordt achter de schermen nauwlettend bestuurd door onze hands-on experts. Wij geloven in een non-traditionele aanpak, vandaar deze online omgeving waar je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

 

U bent vrij om zoveel of zo weinig als u wenst zelf te doen. Zodra u ons nodig heeft, hoeft u alleen even te bellen. Wij zijn een paar stappen van u verwijderd en kunnen op elk moment inspringen om u bij te staan met van alles en nog wat. Onze toegewijde adviseurs staan klaar met huur- en taxatieadvies, marketing, bezichtigingen en huurderschecks. Ook bieden wij pakketten voor administratief en financieel beheer, en zelfs onderhoud en schoonmaak.

 

 

ONZE KLANTEN

 

Onze klanten zijn voornamelijk internationale bedrijven die hun medewerkers vanuit het buitenland in Nederland huisvesten. Het maakt niet uit of u uw woning gemeubileerd of ongemeubileerd wilt verhuren; plaats het vandaag nog bij ons en wie weet vindt u de ideale huurder sneller dat u dacht.

PORTSVILLE

YU-MENG BRAUMULLER

“Bij ons ligt de prioriteit bij het opbouwen van organische relaties met mensen en het leveren van uitzonderlijke, eerlijke en betrouwbare diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.”

Telefoon. +31 (0)10 8208 798 Email. yu-meng@portsville.com

GORDON VOS

“We willen zowel verhuurders als huurders een verfrissende benadering van woningverhuur bieden door ze niet als een ander adres op een lange lijst te behandelen, maar als echte mensen. Wij gaan een langdurige relatie aan waarbij wij ontzorgen en zorgen voor het beste resultaat.”

Telefoon. +31 (0)6 4244 8065 Email. gordon@portsville.com