Portsville maakt het
verhuren van uw vastgoed
eenvoudig en makkelijk

OVER ONS

 

Portsville is een verhuurplatform dat huiseigenaren een keuze biedt in de hoeveelheid professionele ondersteuning die zij wensen bij het verhuren van hun woning aan vooraf gescreende huurders. Deze virtuele marktplaats wordt achter de schermen nauwlettend bestuurd door onze hands-on experts. Wij geloven in een non-traditionele aanpak, vandaar deze online omgeving waar je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

 

U bent vrij om zoveel of zo weinig als u wenst zelf te doen. Zodra u ons nodig heeft, hoeft u alleen even te bellen. Wij zijn een paar stappen van u verwijderd en kunnen op elk moment inspringen om u bij te staan met van alles en nog wat. Onze toegewijde adviseurs staan klaar met huur- en taxatieadvies, marketing, bezichtigingen en huurderschecks. Ook bieden wij pakketten voor administratief en financieel beheer, en zelfs onderhoud en schoonmaak.

 

 

ONZE KLANTEN

 

Onze klanten zijn voornamelijk internationale bedrijven die hun medewerkers vanuit het buitenland in Nederland huisvesten. Hiernaast vertegenwoordigen wij en beheren wij het portfolio van kleine en middelgrote vastgoed investeerders.

PORTSVILLE